Kobe Bryant në Milan, surprizat vazhdojnë

Suprizat ne Milan po vazhdojne. Ylli i basketbollit, Koby Bryant ka zbritur sot në qendrën stërvitëse Milanello. Bryant përshëndeti skuadrën e Milanit duke shprehur admirimin për klubin e fuqishëm italian.
Bryant mori një dhuratë nga Milani, fanelën me numrin 24.

“Milani e kam në zemër. Në dhomën time të zhveshjes në Los Anxhelos unë kam fanelën dhe shallin e Milanit. I kam vënë në dollap që ti shoh çdo ditë” ka thënë Bryant.