“Kloni” zhgënjyes i Britney Spears

britney1-2703Ashtu si shumë personazhe të njohura, edhe Britney Spears ka “klonin” e saj. 

Muzeu i skulpturave prej dylli i “Madame Tussaud”, që ka kopiuar me saktësi deri në imtësirat më të vogla shumë personazhe, prezantoi ditën e mërkurë versionin e tij të Spears.

Megjithatë, ndryshe nga punimet e tjera të lavdërueshme të “Tussaud”, prezantimi i këngëtares 31-vjeçare la të shtangur të pranishmit që kërkonin “një foto” me të, pasi ngjashmëria me Spears nuk ishte e realizuar.Siç tregojnë pamjet, statuja e dyllit të Britney, ndonëse ka një shprehi të këngëtares, duket shumë plastike dhe e ftohtë, duke u konsideruar si një zhgënjim, për standartet tepër të larta të statujave të vendosura nga muzeu.britney3-2703