Kjo VIDEO është parë më shumë se 6 milionë herë…


Një komedian nga Filipinet është kthyer në një sensacion të vërtetë në internet, pasi u shfaq në një video me fustan elegant e taka të larta, i frymëzuar nga bukuroshet e Miss Universe.
Në nder të këtij eventi të mbajtur ditën e dielë në Filipine, Sinon Loresca realizoi këtë video dhe e postoi në profilin e tij në Facebook. I njohur për videot e tij gazmore, kjo e fundit duke se ka qenë një ndër më të suksesshmet. Ajo është parë më shumë se 6.4 milionë herë vetëm në Facebook, pa llogaritur miliona shikime nga shpërndarja nëpër rrjetet e tjera sociale.