Kjo video do t’ju bëjë me lot…

loading...

loading...

Kjo video tregon shpresë. Tregon besim në humanitetin njerëzor. Është prekëse të shihni se si fëmijët, këto krijesa të pafajshme bëhen peng i krimit të të rriturve, mirëpo edhe mes të rriturish, ka të tillë që janë shpëtues jetësh, Ky fëmijë kishte mbetur nën rrënoja derisa është gjetur nga shpëtimtarët. Ai ka shpëtuar i gjallë dhe pa lëndime. Padyshim se kjo video do të ju prekë thellë zemrat tuaja…

loading...