Kjo vajzë 3 vjeçare ka zgjedhur një mënyrë të veçantë të përballet me kancerin (Video)

voglushja-620x315

Një vajzë e sëmurë nga kanceri ka zgjedhur që përmes këngëve të Adele të luftojë kancerin.
Ajo është 3 vjeç dhe ka zgjedhur një rrugë të veçantë për t’a luftuar kancerin, duke përdorur këngët e yllit britanik të muzikës “Pop” Adele, transmeton lajmi.net
Ajo është duke u trajtuar për llojin “Neuroblastoma” të kancerit.
Ajo rregullisht këndon këngët e saj në spital dhe së fundmi ajo ka bërë një mesazh për Adele duke shkruar “Adele, do bëhesh mikja ime?”.
Nëna e saj Carolina, 32 vjeçare thotë se muzika kishte qenë gjithmonë pjesë e familjes së tyre.