Kjo vajzë 3 vjeçare është fëmija më inteligjent në botë, ja pse

Thjeshtë e mahnitshme, kjo vajzë 3 vjeqare ka koeficient intelegjence 160+. Një vajzë në Arizona konsiderohet nga mjekët të jetë fëmija më i menqur në planet. Ajo është vetëm 3 vjeqare dhe ka një koeficient intelegjence mbi 160 Ajo filloi të lexonte kur ishte vetëm 22 muajshe dhe testin e intelegjeces e bëri në “Mensa” që është agjension i testeve të intelegjences vetëm për njerëz me intelegjencë mbi 140 shkallë. “Ajo është një dhuratë për ne”, u shprehen prindërit e saj duke treguar se çfarë është në gjendje të bëjë vajza e tyre. Poshtë mund t’a shihni edhe videon e vajzës më të menqur në botë.