Kjo shaka për pak sa nuk përfundoi tragjikisht (Video)

screenshot-12
Një video e re është shfaqur në internet, që tregon momentin kur një shakatar i internetit tmerron disa pasagjerë në një veturë, duke iu thënë atyre se është një vetëvrasës me bombë.
Pasagjerët tmerrohen aq shumë sa që i luten atij që t’ia falin jetën dhe madje hidhen nga vetura, për të “shpëtuar”.

Kjo shaka e internetit ishte pjesë e një emisioni televiziv në Arabi Saudite, transmeton Gazetain.

Ai iu thotë pasagjerëve: “Dua që të vish në parajsë me mua”. Shikojeni videon më poshtë, e cila shumë lehtë ka mundur të përfundojë në mënyrë tragjike.

https://youtu.be/aGLuDFupfZk