Kjo nënë zbulon një mënyrë unike për të ikur nga dhoma e fëmijëve (Video)

loading...

loading...

Të vësh fëmijët në gjumë është një vështirësi në vete, sidomos për disa fëmijë që vështirë flenë Derisa ajo vë fëmijën është e shtrirë në dysheme dhe për mos të bërë zhurma ajo largohet në shpinë në një mënyrë shumë interesante, Për më shumë shikojeni videon dhe do të befasoheni.

loading...