Kjo maturante duket si e përhitura (foto)

3_1464524246-9790076
Këtë vit mbrëmjet e maturës kanë krijuar një sensacion të vërtetë. Ide interesante të veshjeve, transportit e grimit kanë mbizotëruar pa përjashtim.
Ajo që bie më së shumti në sy janë veshje të maturanteve të cilat pothuajse janë të ngjashme. Siç duket, shumica e vajzave me anë të kësaj po mundohen të duken “seksi” dhe jo të vënë në pahë bukurinë e vërtet të tyre

Por, për t’i ikur paksa këtij trendi të të dukurit pothuajse njësoj, një maturante nga Prishtina ka zgjedhur diçka më ndryshe. Jetesa Prenku, nga gjimnazi “Sami Frashëri” në natën e saj të maturës kishte zgjedhur një fustan “përrallor”, me të cilën duket si një princësh e vërtet. Kjo veshje ka bërë atë të duket shumë bukur dhe më e veçanta nga të gjitha.
1_1464524221-9612987

5_1464524231-9018844

4_1464524228-5566811

2_1464524225-6115738