Kjo kafshë gjen ngrohtësi mbi trupin gjysmë nudo të Olta Gixharit (Foto)


Aktorja e njohur Olta Gizhari nuk rresht së provokuari me foto nga jeta e saj, ku shpesh nxjerr në pah edhe linjat e rregullta trupore, kjo falë palestrimit.
Në këtë foto, Olta paraqitet gjysmë nudo dhe mbi kurriz mban një lepur të bardhë. Mes gjithë bardhësisë së shtratit ajo që bie në sy është kordelja e kuqe e Oltës mbi flokë.

Dhe këtë herë Olta ka ditur të tërheqë vëmendje.
o1

o2