Kjo kafshë e vogël la pa rrymë gjysmën e Shkupit (FOTO)

1-73-620x330

Dje mbrëma rreth orës 20 e 30 minuta, Bukla ose shqarthi ka arritur të depërtonte në vrimë ventilimit në trafostacionin në Kozle, duke shkaktuar ndërprejen e energjisë elektrike, që la një pjesë të Shkupit në errësirë.
Pa rrymë elektrike mbeten vendbanimet Karposh, Taftalixhe, pjesë të Zhdanecit, Kozle dhe Kapishtec, si dhe banorët në lagjen Vodno, madje la pa rrymë edhe kryqin gjigand në Vodno, transmeton TetovaSot.
Nga EVN-ja kanë informuar se disa prej tyre menjëherë morrën energji elektrike, ndërsa disa prej klientëve të tjerë kanë mbetur pa energji elektrike për disa orë

3-14