Kjo grua humbi 88 kg per nje vit, ja si !

Ju kurrë nuk duhet të humbni shpresën në qëllimet tuaja per humbjen e peshes, e gjithë qka ju duhet të bëni jane disa ndryshime të thjeshta dhe ju do të jeni te habitur.

Me ndryshimet qe kjo grua  ka bërë, ajo ka ndryshuar pamjen e saj të jashtme dhe ka përmirësuar shëndetin e saj të përgjithshëm shumë. Amanda kishte  156kg , kur filloi për të bërë ndryshime në mënyrë për të ulur peshën e saj trupore. Ne do të ju paraqesim tre sekretet për humbjen e mahnitshme te peshes se saj.

1. Konsumoni dietë të lartë të proteinave: kjo lloj diete pamundëson obezitetin, diabetin dhe osteoporozën dhe ul kolesterolin e keq. Vezë, ushqim deti, yndyrë te ulet qumështit, mish viçi , farë kërpi, zarzavate me gjethe, bishtajore, patate dhe perime janë të gjitha të përfshira në kete dietë të lartë proteine.

2. Pjesë ushqimore kontrolluara: kjo është e rëndësishme për shumë dietat  te humbjes se peshes. Ju duhet të ndani me dysh ushqimin në një mënyrë të shëndetshme, dhe ky proces mund të jetë i vështirë për shkak të shablloneve dhe mentalitetit. Ju duhet të përdorni pjata të vogla, të merrni një vështrim më të afërt në etiketat e ushqimeve, dhe për të rritur sasinë e ujit që shërben dhe fibra.

3. Të inkurajuar në ushtrime: ushtrimi është i rëndësishem  në qoftë se keni ndërmend për të ulur peshën tuaj. 30 minuta te moderuara te  ushtrimit do të jenë te mjaftueshme për të reduktuar yndyrën apo peshën ekstra. Realizimi është pjesa më e rëndësishme e humbjes së peshës.