Kjo grua dhe e bija i telefonuan policisë për ndihmë, por…(VIDEO)

Në një video ku tregohet një polic i Fort Worthit, në Texas duke gjunjëzuar një grua me ngjyrë dhe vajzën e saj pasi ishin ankuar për një sulm që i kishin kryer djalit të gruas. Jacqueline Craig, raportoi ditën e mërkurë se një fqinj i kishte vënë lakun në fyt djalit të saj 7-vjeçar, pasi e kishte kapur duke urinuar në lëndinën e tij. Pasi oficeri kishte marrë në pyetje fqinjin, kishte biseduar me mamanë e cila e kishte sulmuar atë pasi ai kishte thënë se ndëshkimi i fqinjit ndaj të birit ishte më se i merituar. Pasi biseda kishte përfunduar në një debat, gruaja e kishte ngritur zërin aq shumë sa oficeri u detyrua ta shtrinte atë në tokë