Kjo foto ka mbi dy milionë pëlqime


Fotografia është bërë në një shkëmb, dikur dhe sot. Fotoja e parë është bërë më 1963, ndërsa e dyta sivjet.

Deri tash nuk dihet se kush janë në foto, e as se nga cili vend vijnë, pos që dyshohet se mund të jenë nga Japonia.

foto