Kjo foto i ka mahnitur të gjithë, arsyeja është shumë e veçantë


Një nënë e publikoi këtë foto thjesht për ta ndarë me miqtë e saj, por siç i themi ne shqiptarët fotoja mori dhenë. Siç dhe imazhi e tregon ajo është e zhveshur në dush me foshnjën e saj.
Ajo që e bën krejtësisht të veçantë këtë foto dhe ketë moment është mënyra se si u bë fotoja. Siç nëna tregon ajo ishte ulur në vaskë bashkë me foshnjën ne saj për t’i ulur temperaturën dhe ndërkohë djali tjetër 5-vjeçar e fotografon pasi mahnitet nga ky imazh i mamasë dhe vëllait të tij.
“Im bir mori celulari për të më njoftuar se kishte ardhur një mesazh dhe kur më pa në këtë pozicion shkrepi foton”, tha gruaja. Fotoja ka marrë shumë pëlqime, shpërndarje dhe komente pozitive.
f