Kjo foto është bërë hit në rrjet.. Ja pse..!!


“Kjo foto është bërë sot në mëngjes pranë Pallatit të Sportit, Asllan Rusi. Më duket se prindi i këtij fëmije shiste pak më tutje paketa e produkte të tjera, ndërsa ky fëmijë kishte ulur kokën dhe bënte detyrat”, shkruan nje person tek ‘Jeta osh Qef
f1