Kjo femër nuk lë vend pa ekspozuar asetet e saj (FOTO)

275Fillimisht u tha se marrëdhënia e tyre ishte ftohur dhe ata mund të shkonin drejt divorcit.

Për shkak se jetojnë larg njëri- tjetrit, Coco Austin dhe Ice- T kanë pasur probleme me martesën e tyre.

Por pas kohësh larg njëri- tjetrit, ata janë fotografuar të hënën së bashku në Hollivudin Perëndimor në Kaliforni.

Dhe ajo nuk lë asnjë moment t’i shpëtojë pa ekspozuar asetet e saj.367 455 545 637 727 817 914 1108