Kjo femër llogaritet si nëna më “hot” në Prishtinë (Foto)

er_1477550554-8875605
Nuk janë vetëm nënat VIP, ato të cilat arrinë të mbajnë format dhe të tërheqin vëmendjen me pamjen e tyre edhe pasi bëhen me fëmijë. Erëza Arifi është një nga femrat, e cila lirisht mund të quhet si nëna më tërheqëse në Prishtinë. Ajo është nënë e vajzës me emrin Troja, por linjat dhe pamja e saj habisin jo pak njerëz, Përveç paraqitjes së jashtme dhe përkushtimit të saj si nënë, ajo vazhdon t`i vijojë studimet e doktoraturës për financa.
1_1477550497-1086580-1

5_1477550508-1650497

4_1477550506-4855550

3_1477550503-3949981

2_1477550500-2362122