Kjo është vila më e shtrenjtë në histori (FOTO)

Me 28 dhoma dhe nje pafundesi ambientesh te tjera, me shume se nje vile, ndertesa eshte nje resort personal, per kedo qe do te vendose te paguaje shumen e çmendur.

E nxjerre ne shitje per 150 milione dollare, nje supervile e ndodhur ne Beverli Hills pritet te hyje ne histori si shtepia me e shtrenjte ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes.

Pak eshte e ditur per pronarin aktual te nderteses, por sipas kompanise imobiliare qe nxorri ne shitje pronen, thuhet se ajo i perket nje princi saudite, i cili e bleu kete supervile ne vitin 1993 per 1,875 milione dollare, nga muzikanti Burt Bacharach.

Me nje hapesire prej 15 mije metrash katrore, pishina, sauna, vaske me hidromasazh, palester e kinema personale, si dhe nje sere ambientesh te tjera luksoze, keto jane pamjet e viles me te shtrenjte ne histori.

Mizioner.com ju sjell fotot nga kjo vile ne galerine e meposhtme: