Kjo është videoja e parë e helikopterit rus “Alligator” në Siri (Video)


Në internet është shfaq një video e helikopterëve rus në afërsi të qytetit sirian të El Karjatejna, transmeton Indeksonline.
Helikopteri rus Ka-52 “Alligator” është regjistruar për herë të parë në veprim. Videoja është regjistruar në afërsi të qytetit të El Karjatejna, gjatë ditës së diel. Në video ju mund të shihni “Aligatorin” që shkatërron objektivat reaktive.
Hera e parë që një Ka-52 është vërejtur në Siri ishte më 16 mars, edhe pse ka pasur të dhëna zyrtare rreth tyre dërguar atje.
Hilikopteri “Alligator” Ka-52 është një modifikim i helikopterëve Ka-50 “Black Shark”.
Ai është përdorur për zbulimin dhe njohjen e objekteve të ndryshme, duke lëvizur dhe objektivat të palëvizshme, shkatërrimin e teknikave të blinduara, helikopterë dhe avion me shpejtësi të ulët-fluturues. /Indeksonline/
Untitled