Kjo është surpriza marramendëse që një shef iu ka bërë punëtorëve (Video)

Themeluesi i Chobani Yougurt Hamdi Ulukaya e di çfarë do të thotë të të realizohen ëndrra. Ai do t’u tregojë se çfarë do të thotë në vish në Shtetet e Bashkuara me asgjë nga Turqia dhe të arrish tek miliardat. Ai ka bërë një vepër që gati askush deri më tani nuk e ka bërë. 10% e fitimit të kompanisë ua ka dhënë punëtorëve, duke i bërë ata aksionarë. Nga kjo secili punëtor do të fitojë 100.000 dollarë. Me shembullin e tij është fascinuar e gjithë bota. Ai gjatë dhënies së dokumenteve të punëtorëve që ata i bënë ortak në kompani u ka thënë: “Ne kemi punuar së bashku dhe tani jemi partner” përcjell NBC. Kështu ai ka shprehur falënderimin ndaj punëtorëve të tij, duke e ditur se sa fortë kishin punuar ata.