Kjo eshte shtepia luksoze e Bes Kallakut dhe Xhensilas,Shikoni luksin qe ka mbrenda shtepisë (VIDEO)

Kjo eshte shtepia luksoze e Bes Kallakut dhe Xhensilas.
Çifti sapo jane martuar, dhe momentet e bukura do ti kalojne ne shtepine e tyre luksoze, Shtepia ku do te jetojne se bashku Bes Kallaku dhe Xhensila Myrtezaj eshte një fole e re ku do të nisin jetën çifti, Shikoeni shtepine e tyre luksoze.