Kjo është Prishtina e vitit 1979 (Foto+Video)


Passport.jpg1

Kryeqyteti i Kosovës Prishtina duket se ka pasur edhe ditë të mira.
Sheshet e saja kanë qenë të gjelbëruara dhe pastërita ka zënë vend në të gjithë vendin.

Por Prishtina e sotme ka ndryshuar. Sheshet e bukura janë të pakta dhe ato që kanë mbetur i ka mbuluar papastërtia.
Ne foto shihet Prishtina ne vitin 1979. Duket se ka ndryshuar shume nga ajo kohe. /Indeksonline/