Kjo është pasuria e Hashim Thaçit dhe vëllezërve të tij milionerë (VIDEO)


Emisioni “Zona Express”, me autor Leonard Kerqukin, ka transmetuar sonte dokumentarin “Shtabi i Milionerëve”. Dokumentari zbulon për herë të parë pasurinë e politikanëve më të fuqishëm të Kosovës, e të cilët janë njëherësh edhe ish-anëtarë të Shtabit të Përgjithshëm të UÇK’së.
Në videon e mëposhtme ju mund t’i shihni për herë të parë shtëpinë luksoze të Hashim Thaçit, tokat e blera në procesin e privatizimit dhe ndërtesat në Prishtinë që po i ndërtojnë vëllezërit e tij milionerë.

Shikojeni videon.
shtabi-milionereve-lajm2_1460292007-3509827