Kjo është nëna e Tunës (Foto)

dafafa

Altuna Sejdiu vazhdimisht është munduar të mbajë prindërit e saj larg vëmendjes së mediave dhe larg thashethemeve të shumta që fliten për të.

Kur ndonjëherë ka folur për ta në intervista, këtë e ka bërë më shumë për babain e saj, njërin prej mundësve më të mëdhenj shqiptar që ka arritur të marrë medalje olimpike në Lojërat Olimpike në Moskë dhe ato në Los Angeles, transmeton Telegrafi.

Por, sot do tua prezantojmë nënën e këngëtares, e cila quhet Ajla Sejdi, për të cilën Tuna ka folur më rrallë.

n_1457357264-6867319