Kjo është nëna dhe vëllai i Edona James (Foto)

ee_1457339070-2582160

Në paraqitjen e parë publike Edona James, kishte tronditur opionionin shqiptarë me historinë e saj.

Ai është bërë i pari shqiptar që ka treguar publikisht që ka ndërruar gjininë përmes ndërhyrjeve kirurgjike.

Kujtimi, që tani njihet si Edona James, ka treguar gjithashtu se familja e saj dikur nuk e kanë pranuar këtë fakt, por me kalimin e kohës ata u pajtuan me jetën e saj, shkruan Magazina.al

Edona ditë më parë ka publikuar edhe një fotografi ku shihet bashkë me nënën dhe vëllain e saj Nolein i cili është më i vogël se ajo.

e_1457339040-9431673