Kjo eshte ndoshta paja me e madhe ne Bote

Paja per vajzen perfshinte plot 100 milion sterlina.

6963e973-f383-4a06-951e-ae0a45c7bbff---0-

 

Paja per vajzen perfshinte plot 100 milion sterlina.
Nje biznesmen i pasur kinez i ka dhuruar vajzes se tij nje pasuri marramendese ne diten e saj te marteses.
Paja per vajzen perfshinte plot 100 milion sterlina.
Aty perfshiheshin kater kuti me bizhuteri ari, aksione ne kompanine e tij dhe disa shtepi.
Vajza dhe dhendri i tij kane marre nje depozite bankare prej 2 milion sterlina si dhe aksione ne kompanine e qeramikes me vlere 10 milion sterlina.
Biznesmeni Wu Duanbiao organizoi nje banket qe zgjati tete dite dhe dhuroi edhe plot 1.5 milion sterlina per bamiresi.
Dhendri, nje nepunes civil, ishte dashuruar me vajzen e biznesmenit qe kur ata ishin fare te vegjel.
Pajat dhe dasmat luksoze jane nje tradite e gjate ne kete krahine. tema.