Kjo është miliarderja më e re në botë

1-135-620x330

Alexandra Andersen është 19 vjeçarja që tashmë numëron një pasuri prej 1.2 miliard dollar. Ndonëse nuk është figurë e njohur, e madje as nuk është pjesë e Hollivud-it, ajo këtë pasuri e ka trashëguar nga babai i saj.
Mediat shkruajnë se babai i saj ka qenë tregtar i cigareve, por jo i njohur për ndonjë gjë tjetër.
Babai i saj shiti kompaninë e cigareve me vlerë 500 milion dollarë, ndërsa ato para Andersen i investoi në prona të ndryshme duke e shumëfishuar pasurinë.
Ndërsa kur jep shpjegimet rreth jetës së saj, revista “Forbes” shkruan se si Andersen është e mirë në kalërim dhe klasifikohet si profesioniste.