Kjo është mënyra më natyrale për pastrimin e veshkave

veshkat
Pastrimi i veshkave është i domosdoshëm për mirëmbajtjen e shëndetit. Kjo për shkak se për një kohë të gjatë veshkat mbledhin toksina, kripë, si dhe zall e guralecë të vegjël.
Që të mos kemi probleme duhet të bëhet pastrimi i veshkave, në të kundërtën do të kemi probleme.

Ja si bëhet pastrimi i veshkave:

Marrim një grusht me majdanoz të larë apo koriandër e presim në copëza më të mëdha, vendosim në enë dhe hedhim ujë sipër, aq sa t’i mbulojmë. Pastaj vendoseni të ziejë për 10 minuta.

Largojeni nga zjarri, lëreni të ftohet me kapak mbuluar, shkruan noa. Pasi të ftohet kullojeni dhe vendoseni në frigorifer. Pijeni të ftohtë, një herë në ditë nga një gotë. Mund të bëni edhe çaj më të fortë në mënyrë që ta lini për 30 minuta të rrijë i mbyllur.