Kjo është luftë: Rrethohet me mbi 5 luanë, por bualli në fund…(VIDEO)

Një grumbull luanësh nuk arritën ta vrisnin një buall.
Aq shumë reziston, sa asnjë luan nuk arrin ta ngulfat.
Rezistenca e buallit, detyron që luanët të largohen nga vendi i ngjarjes, shkruan lajmi.Për më shumë luftën në mes buallit dhe luanëve.
Shiko pamjet me poshte.

KLIKO LINKUN