Kjo është kunata e Edona Llalloshit (Foto)

10329188_10152225797974550_1940806769092403949_n-608x358

Edona Llalloshi këto ditë është bërë nënë për herë të dytë ku është bekuar me një djalë.

Ajo ia ka vënë djalit emrin Nur që do të thotë dritë, shndritje, shkëlqim, ndërsa fëmija i parë i Edonës është vajzë dhe quhet Doa.
Edonën të gjithë e njohin për sukseset që ka arritur në skenën muzikore shqiptare, poashtu edhe vëllau i vetëm i saj, Miloti,  është i njohur për publikun. Miloti është fejuar me Erxhina Ismajlin dhe Lajmi.net ju sjell disa foto të Milotit dhe të fejurës së tij.
Ju kujtojmë se ai e udhëheq televizionin Kutia.tv.