Kjo është kënga që do ta përfaqësojë Shqipërinë në Eurovizion (Video)

eneda-1

Kjo është kënga që përfaqëson shqiptarët në Eurovision 2016.

Eneda Tarifa vjen me “Fairytale”, në një krijim me tekst anglez, prej tre minutash për tu përshtatur me rregullat e Eurovizionit. Eurovizion mbahet në muajin maj në Stokholm.

Videoklipi duket ndryshe nga të tjerët dhe është realizuar në disa lokacione.