Kjo është kandidatja për asambleiste më e bukura që e keni parë ndonjëherë (Foto)

Këtë vit, po kandidojnë mbi 7 mijë kandidatë për zgjedhjet lokale që do të mbahen me 22 tetor të këtij viti.

E një nga kandidatët, është edhe studentja e stomatologjisë, Dhurata Sylejmani, shkruan lajmi.net

Dhurata është nga Vitia dhe është kandidate e AKR-së në këtë komunë.

Përpos zgjuarsisë, ajo është një nga kandidatet më të bukura që keni mundur ta shihni ndonjëherë.

Po ashtu, duke qenë 20 vjeçare, ajo është ndër kandidatet më të reja në moshë