Kjo është hakmarrja e Turqisë ndaj ISIS-it për masakrën e Stambollit (Video)

Një ditë pas masakrës në klubin e natës në Stamboll për të cili përgjegjësinë e mori ISIS-i, ushtria ruse dhe turke në operacione të ndara kanë vënë në shënjestër më shumë në 100 pozita të grupeve xhihadiste në Siri. Turqia ka në shënjestër pozicionet e ISIS në veri të Sirisë, ndërsa Anadolu raporton se në këto sulme janë vrarë 22 xhihadistë, Aviacionet ruse sulmuan pozicionet e islamistët në jugperëndim të Al-Bab-it. Gjatë kohës se fundit Turqia ka rritur numrin e sulmeve ndaj xhihadistëve, për shkak se këta të fundit sollën shumë vdekje në Turqi përmes sulmeve terroriste, i fundit ishte nw Stamboll ku mbetwn tw vrarw 39 persona, ndersa 69 tw tjerw u plagoswn.