Kjo është fuqia e Zotit! (Video)

loading...

timthumb.phpm

loading...

 

Shikoni se si shpëtoi nga vdekja e sigurt ky shofer (Në qytetin Jiangshan, autobusi i linjës po vazhdonte normalisht si çdo herë, kur papritur, nga një makinë përball e mbushur me tuba të mëdhenj plastik dhe me një shpejtësi të madhe.

 

 

 

loading...