Kjo është femra me gjoksin më të bukur, bëhet fjalë për motrën e këngëtares shqiptare

Kur bëhet fjalë për një femër të bukur sigurisht që diskutohet edhe për format e saj trupore përpos tiparet e fytyrës. Por, këta dy “aksesorë” me sa duket janë në kombinim perfekt tek Jehona Dreshaj, vajza me origjinë nga Kosova por që jeton në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.
Jehona ndoshta është një emër i panjohur, por nuk është person i tillë, pasi është motra e vogël e këngëtares dhe modeles së njohur, Afërdita Dreshaj per me shum detaje dhe foto
Vazhdo leximin në linkun më poshtë

Vazhdim