Kjo është familja e vërtetë e Xhihanit (Foto)

loading...


Erkan Petekkay që luan në rolin e Xhihanit në serialin “Fate të lidhura” është i martuar me Didem Petekkaya dhe ka një djal.

Ata janë një familje e lumtur. Këtë e dëshmojnë edhe fotografitë në vijim.
x1

loading...

x2

x3

x4

loading...