Kjo eshte “ecja mbi Hene” më emocionuese në bote (video)

Dean Potter, gjithçkaje ia del me vetëm një litar dhe shumë kurajë.

65ad5e0f-4896-426b-a98c-50c4b21f73e9---0-

 

Quhet Dean Potter, por të gjithë e njohin si “Njeriu fluturues”, pasi është në gjendje…të ecë mbi Hënë. Gjithçkaje ia del me vetëm një litar dhe shumë kurajë. E tregon fare mirë në këtë video, që është xhiruar në sfondin e “Cathedral Peak”, në “Yosemite National Park” të Kalifornisë. Vërtet një përvojë që të jep drithërima…