Kjo është “e forta” shqiptare që bredh me pistoletë në xhep, hapini rrugën po u doli para

Stresi, Noizy, Unikkatil e shumë reperë të tjerë shqiptarë kanë treguar hapur se përdorin armët për vetëmbrojtje dhe që ndoshta, edhe lëvizin me armë në brez, por që të ishte edhe një femër mes tyre, e cila bën të njëjtin veprim, këtë nuk na i merrte mendja.Ajo është Iva Aliko, një nga femrat seksi shqiptare, e cila ditën e djeshme mori një “lodër” të re, për të cilën është shumë e gëzuar.Se për çfarë mund t’i hyjë në punë kjo “lodër” Ivës, ne nuk e dimë, ama shpresojmë ta përdorë sa më pak, kuptohet, nëse e ka me leje.
Shikoni videon me poshte

Video