Kjo është dëshira më e çmendur që femrat kërkojnë në krevat, por meshkujt …

Një grup shkencëtarësh ka bërë një hulumtim të fantazive seksuale tek 1516 persona, të cilëve u është dhënë lista me 55 fantazi seksuale prej më të ndryshmeve.

Dhe ka rezultuar se shumica kanë preferuar seksin e papritur dhe seksi në vende të pazakonshme.

65 për qind e femrave kanë zgjedhur seksin e nënshtruar. Më shumë se 52 për qind e femrave kanë vendosur për variante të ndryshme të lidhurit. 36 për qind fantazojnë për seks të dhunshëm.

28,9 për qind fantazojnë për dëshirën që mashkulli t’i detyrojë për të bërë seks.

Meshkujt gjithashtu eksitohen nga këto fantazi, mirëpo ata, megjithatë, përparësi u japin fantazive për seksin oral, seksin me disa femra dhe ejakulimin mbi trupin