Kjo është dëshira e shfrenuar e çdo femre në krevat, por kanë turp ta thonë

Në veçanti femrat fantazitë e tyre të shfrenuara i mbajnë të fshehta. Edhe pse jetojmë në një periudhë, ku femrat kanë arritur të fitojnë disa nga liritë që u janë mohuar nëpër shekuj.

Por për këta fantazi femrat e kanë shumë të vështirë ta thonë. Nga ndrojtja apo paragjykimi kjo nuk është zgjidhur ende.

Ato ëndërrojnë të jenë të sunduara. Lidhjee e duarve, të syve apo goditjeve të buta gjatë marrëdhënieve i tundojnë femrat.

Sipas psikologes Jo Hemmings, nuk duhet të ketë konfuzitet mes fantazive dhe jetës së përditshme.