Kjo është dasma më e madhe që hyri në librat e rekordeve (Video)

Mijëra njerëz morën pjesë në një dasmë tradicionale – një nga më të mëdhatë në vend. Organizatorët shpresojnë që evenimenti në fshatin Arbanassi të hyjë në librat e rekordeve.
Dhëndri, Georgi Georgiev dhe nusja e tij Iva ftuan mbarë komunitetin në ditën e tyre të veçantë me një kusht – të gjithë duhet të vishnin kostume folklorike tradicionale bullgare.
Mysafirëve iu shërbyen fasule me mish në pjata dheu, ndërsa u harxhua gati 2 mijë litra verë e bërë vetë.
Shiko videon me poshte.

Video Link