Kjo është arma sekrete e Putinit që ka frikë Perendimi! (Video)

Passport

Në të ardhmen patjetër do të ketë ndryshime të mëdha që të ndodhin, dhe njëra prej tyre është sigurisht zbulimi i armëve ajrore me të cilën Rusia, e udhëhequr nga Vladimir Putin, do të bëhet një kërcënim serioz për Perëndimin.

Ky është një aeroplan që do të përfundojë në vitin 2024, që do të thotë se atëherë pjesa tjetër e botës do të jetë në rrezik të madh, transmeton TetovaSot

Sipas dokumentacionit të projektit, ky është një aeroplan transporti i quajtur PAK TA i cili do të fluturojë me shpejtësi supersonik (deri në 2000 kilometra në orë) dhe arrin të përcjellë sa më shumë që 200 ton ngarkesë).

Gjithashtu, në fluturim ai mund të qëndrojë plotë shtatë orë, dhe i cili me një rezervoar të vetëm mund të fluturojë në një distancë të paktën 7.000 kilometra./TetovaSot/