Kjo erëz mjaft e përdorur ju largon milingonat nga shtëpia përgjithmonë

mi_1475407662-6607241-680x350NËSE KENI MILIONGONA NËPËR SHTËPI, MJAFTON TË VENDOSNI PAKËZ KANELLË NË ZONAT KU ATO PËRQËNDROHEN, DHE MILIONGONAT DO TË LARGOHEN. KJO SEPSE, SIÇ SHPJEGON DAVID WOLFE, AROMA E KANELLËS, E CILA ËSHTË MJAFT E FORTË EDHE PËR NJERËZIT, PËR MILINGONAT ËSHTË SHKATËRRIMTARE.

Këto insekte të vogla punëtore orientohen përmes aromës, por një aromë e fortë si ajo e kanellës, i çorodit shqisat e tyre, duke i bërë të largohen. Për të qenë më të sigurt, vini pakëz kanellë nëpër cepat e mureve të shtëpisë dhe milingonat nuk do të duan kurrë më të kthehen.