Kjo bimë është quajtur “Dhuratë nga Zoti” dhe thuhet se kuron mbi 100 sëmundje!

Kohët e fundit një zonjë e moshuar, na shkroi për këtë bimë të cilën ajo e quan “Dhuratë nga Zoti”.
Gruaja ka luftuar për vite një kist i cili i kishte dalë në gjoks, por asnjë mjekim nuk i dha rezultat dhe ajo filloi të përdorte mjekimet popullore.
Fatmirësisht një bimë e quajtur Chaya bëri që kisti i saj të largohej në vetëm 3 muaj, dhe ajo filloi ti ndjente rezultatet që tre ditë pas përdorimit per me shume
Për më shumë lexoni vazhdimin me poshtë.

Vazhdim