Kishte vdekur para 300 viteve, kufoma e vajzës së shenjtë i hapë sytë (Video +18)

moment-long-dead-corpse-of-child-saint-santa-inocencia-opens-its-eyes_1474713124-1593812Ky është momenti tmerrues kur kufoma e një fëmije të shenjtë – i cili kishte vdekur para 300 viteve – i hap sytë papritmas. Turistët po e vizitonin Katedralen e Guadalajara në Jalisco në Meksikë, ku eshtrat e ruajtura të Santa Inocencia – një vajze të vogël – janë të mbështjella në xham, Një vizitor po xhironte vizitën në katedralen e shenjtë kur e kapi momentin ku shihet kufoma duke i hapur sytë. Kjo video e frikshme është postuar në Youtube nga ky turist, dhe është shikuar gati një milion herë deri më tani