Kishte kryer marrëdhënie seksuale me një qen, ja çfarë i ndodhi në pas


Kishte kryer marrëdhënie seksuale me një qen, ja çfarë ka ndodhur

Jenna Driscol do të dalë para gjyqit pasi policia ka gjetur në telefonin e saj një video ku dyshohet se ajo po kryente marrëdhënie seksuale me një qen.
Policia kishte dyshuar tek Driscol se ishte një shitëse droge por kur ata kontrolluan telefonin e saj hasën në diçka edhe më të çuditshme, një video ku një qen ‘PitBull’ kryen marrëdhënie me një femër e që dyshohet të jetë Driscol, transmeton lajmi.net
Ajo tani është duke u akuzuar zyrtarisht për brutalitet dhe trafikim droge e data e gjyqit ende nuk është caktuar.
Në vitin 2014 u zbardh rasti dhe ajo u akuzua dhe atëherë ajo ishte fotografuar duke hyrë në shtëpi me një burrë dhe një qen i cili ishte pikërisht i llojit ‘PitBull’
Gjykata në Queensland pati lëshuar një deklaratë duke thënë se kjo është shumë më e çuditshme sesa që kemi menduar.
Organizatat për mbrojtjen e kafshëve nuk kanë mundur të reagojnë për sjelljen abuzuese që dyshohet të ketë ndodhur pasi diçka e tillë ende nuk është provuar si e vërtetë.
Pritet që të caktohet data e gjyqit dhe të kuptohet e vërteta dhe nëse provohet të jetë e vërtetë, 26-vjeçarja do të ketë dënime të rënda.
Screen-Shot-2016-05-12-at-7.39.47-AM