Kishte jetën që të gjithë do donin ta bënin, por la gjithçka për një “çmenduri”

Të gjithë, të paktën një herë në jetën e tyre, kanë ëndërruar të shpëtojnë nga qyteti dhe të jetojnë një jetë krejtësisht të ndryshme.

Angelo Mastropietro ishte në gjendje për të realizuar këtë ëndërr dhe e adhuron atë!

Ky biznesmen kohët e fundit u zhvendos në një shpellë, e cila ka më shumë se 250 milion vjet që ekziston. Angelos i duheshin për të shpenzuar rreth 160 mijë dollarë për ndërtimin e shtëpisë së tij të re, por tani gëzon plotësisht komoditetin e “egër” në Worcestershire, Australi.

Nga një biznesmen i famshëm dhe kreu i një kompanie të njohur në Australi, Angelo u kthye në një njeri “shpelle”, i cili bën një jetë mjaft të thjeshtë dhe komode.

Shikoni se si e ka realizuar shtëpinë e tij. Do të donit të jetonit në të?