Kishte disa vite kaps, ajo që i nxorën nga barku kur u operua…

Disa kirurgë kinezë kanë operuar një djalë i cili kishte disa vite kaps dhe ajo çfarë i nxorën nga zorra e trashë i ka habitur të gjithë.

Nëse po vrisni mendjen se si duket masa që i kanë nxjerrë nga barku, fotot janë tmerruese.

22-vjeçari ka lindur me një sëmundje të rrallë, të njohur me emrin Hirschsprung që shkaktohet nga disa nerva të munguara. Barku i tij ishte fryrë aq shumë se dukej sikur ishte shtatzënë.

Operacioni zgjati 3 orë dhe mjekët i hoqën djalit masën që peshonte rreth 113 kg.

Pas operacionit djali është në gjendje të mirë shëndetësore dhe mjekët thonë se do të shërohet tërësisht.