Kirgistan, drogohen ne sy te femijev (FOTO)

Alarmante eshte fakti se perdoruesit e droges jane gati e tere familja dhe drogohen ne sy te femijeve…

Imazhet ne vazhdim jane pasqyre e perdoruesve te droges ne Kirgistan. Gati e gjithe familja drogohen, ndersa ate e bejne ne sy te femijeve.

Shokuese, ne Kirgistan drogohen ne sy te femijeve (FOTO)

Shokuese, ne Kirgistan drogohen ne sy te femijeve (FOTO)
Zmadho fotografinë

Shokuese, ne Kirgistan drogohen ne sy te femijeve (FOTO)

Shokuese, ne Kirgistan drogohen ne sy te femijeve (FOTO)
Zmadho fotografinë

Shokuese, ne Kirgistan drogohen ne sy te femijeve (FOTO)

Shokuese, ne Kirgistan drogohen ne sy te femijeve (FOTO)
Zmadho fotografinë

Shokuese, ne Kirgistan drogohen ne sy te femijeve (FOTO)

Shokuese, ne Kirgistan drogohen ne sy te femijeve (FOTO)
Zmadho fotografinë

Shokuese, ne Kirgistan drogohen ne sy te femijeve (FOTO)

Shokuese, ne Kirgistan drogohen ne sy te femijeve (FOTO)
Zmadho fotografinë

Shokuese, ne Kirgistan drogohen ne sy te femijeve (FOTO)

Shokuese, ne Kirgistan drogohen ne sy te femijeve (FOTO)
Zmadho fotografinë

Shokuese, ne Kirgistan drogohen ne sy te femijeve (FOTO)

Shokuese, ne Kirgistan drogohen ne sy te femijeve (FOTO)
Zmadho fotografinë

Shokuese, ne Kirgistan drogohen ne sy te femijeve (FOTO)

Shokuese, ne Kirgistan drogohen ne sy te femijeve (FOTO)
Zmadho fotografinë

Shokuese, ne Kirgistan drogohen ne sy te femijeve (FOTO)

Shokuese, ne Kirgistan drogohen ne sy te femijeve (FOTO)
Zmadho fotografinë

Shokuese, ne Kirgistan drogohen ne sy te femijeve (FOTO)

Shokuese, ne Kirgistan drogohen ne sy te femijeve (FOTO)
Zmadho fotografinë

Shokuese, ne Kirgistan drogohen ne sy te femijeve (FOTO)

Shokuese, ne Kirgistan drogohen ne sy te femijeve (FOTO)
Zmadho fotografinë

Shokuese, ne Kirgistan drogohen ne sy te femijeve (FOTO)

Shokuese, ne Kirgistan drogohen ne sy te femijeve (FOTO)